zaterdag 13 juni 2009

Susan Smit @ Goedemorgen Nederland 23-11-2005

Foto's van Susan Smit in Goedemorgen Nederland op 23-11-2005


Vodafone is vandaag gestart met de verkoop van de HTC Magic, het tweede toestel in Nederland op het Android platform. Vorige maand kreeg de pers al een voorproefje van het nieuwe toestel. Nu zijn de allereerste exemplaren cadeau gedaan aan de drie genomineerde dames van de Single & Fabulous Awards: EliZe, Kim Feenstra en Susan Smit.

De HTC Magic is een elegant, slank toestel, voorzien van een groot touchscreen. Het toestel beschikt over een 3.2 megapixel camera en kan verbinding maken via umts, hsdpa of via wifi. Verder is er een gps en bluetooth 2.0 aan boord. Het interne geheugen van 500 MB is uit te breiden met microSD-kaartjes, waarvan er een 8GB-kaart wordt meegeleverd. Een fysiek toetsenbord ontbreekt, tekst invoeren gaat via het virtuele qwertytoetsenbord.

De Magic is net als het eerste Andoid toestel, de G1, “with Google”. Dat houdt in dat fervente gebruikers van Google apps hun hart kunnen ophalen. Standaard wordt het toestel namelijk uitgerust met een hele reeks Google toepassing, zoals Search, Maps, Mail, YouTube en Calendar. Overigens is de standaard uitrusting van Android verder niet al te uitgebreid, dus de Google Apps zijn een welkome aanvulling. Extra toepassingen kunnen trouwens wel gemakkelijk en veelal gratis via de Android Market verkregen worden.

De Magic is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Vodafone. Het toestel is bij een 2-jarig Basis 27,50 abonnement met een jaar gratis Zorgeloos Internet BloX.1 opmerking: