maandag 12 oktober 2009

Susan Smit gast op Pink Ribbon Award Gala in Amsterdam


Susan Smit gast op Pink Ribbon Award Gala.

Zo was Amsterdam groen, zo is Amsterdam roze. Het kleurtje van The Age of Stupid-première kon nog geen week beklijven. Samen met de Empire State Building en de Toren van Pisa ging ons eigen Carré roze voor de borstkankermaand. Nooit eerder trok het door cosmeticamerk Estée Lauder georganiseerde Pink Ribbon Gala ten behoeve van borstkanker bewustwording zoveel promillage bekend Nederland als nu. Wat twee jaar geleden nog een geïmproviseerde borrel was in de Amsterdamse Arena heeft inmiddels een A-status bereikt. Borstkanker heeft een agenda-groeispurt gemaakt. Zelfs Lange Frans had zich een Parijse roze stropdas aangemeten.

Dit zorgde voor frontale botsingen op de roze loper – de drukte dus, niet de das van Lange Frans. Willeke Alberti stampte vrolijk voor haar beurt met haar muiltjes op die van Catherine Keyl, die juist zo lekker voor het flitsjournaille stond te vogue-en. Miryanna van Reeden stal het moment van Susan Smit en Susan Smit vervolgens weer dat van Suze Mens.

Die zag met haar prachtige Percy nog wel net kans ons te vergasten op een nipple gatewaar Janet nog een puntje aan kan zuigen. Nederland Positief-voorzitter Christian Houkes, die als een hysterische joker stond te gieren, stortte vervolgens van het podium. Hij leeft nog overigens; Koster brak zijn val.

Daarop volgde echter een volwassen, treffend, maar toch ook hoopvol programma, gepresenteerd door Chantal Janzen, Quinty Trustfull en Sylvie Meis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten