zaterdag 10 december 2011

Susan Smit finalist Sexy Vegetariër


Susan Smit finalist Sexy Vegetariër

Susan Smit is een van de drie vrouwen die kans maken op de titel Meest Sexy Vegetariër. De 27-jarige presentatrice gaat dit keer de strijd aan met Georgina Verbaan en Nicolette Kluijver, maakte organisator Wakker Dier bekend.

Nicolette Kluijver eindigde in de strijd al drie keer als tweede. "Ik doe elk jaar graag weer mee met de verkiezing voor de dieren. En wie weet, misschien ben ik dit jaar sexy genoeg voor de titel", reageert de BNN-presentatrice, die opgroeide naast een slachthuis en sinds haar zevende vegetarisch is, en nu Susan Smit als grote concurrent heeft.

Bij de mannen zijn wielrenner Maarten Tjallingii, voetballer Evgeniy Levchenko en schrijver Arthur Japin in de race. "Vlees eten is het nieuwe roken", vindt Japin. "Je wilt toch nergens meer gezien worden met een varkenslapje op je vork!"

Rond kerst worden de winnaars bekendgemaakt Het publiek kan tot 15 december stemmen op Susan Smit als meest Sexy Vegetariër. Vorig jaar wonnen actrice Sanne Vogel en cartoonist Dio. Wakker Dier wil met de wedstrijd aandacht vragen voor de vlees- en visloze maaltijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten