zaterdag 31 maart 2012

Schrijfster Susan Smit vindt rust in de liefde


Schrijfster Susan Smit vindt rust in de liefde

Susan Smit heeft eindelijk rust gevonden in de liefde. De schrijfster, die sinds drie jaar een relatie heeft met Peter Veldhoven, zegt niet meer op haar tenen te hoeven lopen voor een man.

"Ik voel onder de vlinders van verliefdheid een soort rust van: ik heb je gevonden", vertelt de 38-jarige Susan Smit over haar geliefde in Koffietijd.

De schrijfster was zichzelf in het verleden wel eens 'kwijt'. "Ik heb nodige meegemaakt, net als iedere vrouw. Ik stond ervan verbaasd hoe ik mannen toch iedere keer wilde behagen om de harmonie te bewaren. En dat is niet het antwoord."

Susan Smit, die ruim een jaar geleden moeder werd van dochter Linde, weet inmiddels beter. "Echte liefde betekent dat je de ander het beste gunt, of jou dat nou uitkomt of niet."

Zoals jij bemint van Susan Smit verschijnt 29 maart

In haar nieuwste bundel liefdesverhalen Zoals jij bemint onderzoekt Susan Smit de dynamiek van de liefde, de chemie van begeerte en de trekkracht van verlangen. Soms opwindend, dan weer fijnzinnig en bedachtzaam, schetst ze de tragiek van aantrekkingskracht die van beide zijden nooit even sterk lijkt te zijn.

Zoals jij bemint is het twaalfde boek van Susan Smit (1974). Haar debuut Heks zorgde voor een mediahype waarna Wijze vrouwen en andere bestsellers volgden.

Sinds de publicatie van Vloed is Susan Smit ook als romanauteur doorgebroken naar een breed publiek. Er zijn inmiddels ruim 50.000 exemplaren verkocht van deze historische roman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten